El pròxim divendres 22 de setembre el Mercat Sagunt celebra els seus 30 anys amb MERCATAPA. Un esdeveniment gastronòmic molt esperat per tots els públics, ja que ofereix la possibilitat de degustar els millors productes del mercat i, a més, està amenitzat amb música en directe, premis i un ambient festiu únic.

Després de l’èxit que va tindre en anteriors edicions, els visitants i clients del mercat podran tornar a gaudir el divendres 22 de setembre d’una fantàstica nit de tapes al Mercat Sagunt, a preus populars: TAPA MÉS BEGUDA PER 3 EUROS. Tapes i pinxos elaborats amb productes de primeríssima qualitat, calents, freds, clàssiques, innovadores… Hi haurà una gran varietat d’opcions a triar per a oferir una completa experiència gastronòmica.

MERCATAPA torna a fusionar gastronomia i oci, ja que durant l’esdeveniment hi haurà música en directe, aquesta vegada a càrrec del grup «Duo Flashback», que oferirà un repertori variat per a amenitzar la vesprada nit amb bona música.

Com en l’anterior edició els assistents podran votar a la millor tapa i participar en el sorteig de 3 carros de compra de Mercat Sagunt en realitzar 4 consumicions i acumular els segells corresponents en les cartilles que trobaran repartides pel recinte. Els comerciants que seran els encarregats de segellar-les, pretenen conéixer així les opinions i preferències dels seus clients, i al mateix temps premiar la seua confiança i assistència a l’esdeveniment.

A partir de les 19:00 h els 9 llocs participaran amb les seues tapes originals i realitzades amb productes frescos i de la millor qualitat. Una acció més enfocada a posar en valor la importància d’una alimentació basada en la dieta mediterrània i el “Real Food”, l’última tendència en alimentació saludable i sostenible, realitzada amb matèria primera sense processar, lliure de conservants i colorants artificials, com els productes que podem trobar al Mercat Sagunt.

L’accés serà gratuït i aquest any com a novetat, el MERCATAPA estarà precedit pel Taller d’Arqueogastronomia “In Vino Veritas” organitzat pel Ajuntament de Sagunt, que ofereix una conferència i cata científica sobre producció i consum de vi en època romana.

Si ets dels que gaudeix amb una bona tapa, un bon vi o caña ben fresca i vols passar una vesprada nit de divendres agradable, MERCATAPA és un pla que no et pots perdre. Preneu nota: Divendres 22 de setembre al Mercat de Sagunt, l’esdeveniment gastronòmic que marca l’inici de la nova estació per tot amunt.

Estigueu atents al nostre Facebook, Instagram i pàgina web, vos anirem informant d’aquest i altres esdeveniments amb els quals volem celebrar amb vosaltres el 30 Aniversari de Mercat Sagunt.

És una iniciativa promoguda per l’Associació de Detallistes del Mercat de Sagunt i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sagunt i la Generalitat Valenciana.

————————————

El próximo viernes 22 de septiembre el Mercat Sagunt celebra sus 30 años con MERCATAPA. Un evento gastronómico muy esperado por todos los públicos, ya que ofrece la posibilidad de degustar los mejores productos del mercado y, además, está amenizado con música en directo, premios y un ambiente festivo único.

Tras el éxito que tuvo en anteriores ediciones, los visitantes y clientes del mercado podrán volver a disfrutar el viernes 22 de septiembre de una fantástica noche de tapas en el Mercat Sagunt, a precios populares: TAPA MÁS BEBIDA POR 3 EUROS. Tapas y pinchos elaborados con productos de primerísima calidad, calientes, fríos, clásicas, innovadores… Habrá una gran variedad de opciones a elegir para ofrecer una completa experiencia gastronómica.

MERCATAPA vuelve a fusionar gastronomía y ocio, ya que durante el evento habrá música en directo, esta vez a cargo del grupo “Duo Flashback”, que ofrecerá un repertorio variado para amenizar la tarde noche con buena música.

Como en la anterior edición los asistentes podrán votar a la mejor tapa y participar en el sorteo de 3 carritos de compra de Mercat Sagunt al realizar 4 consumiciones y acumular los sellos correspondientes en las cartillas que encontrarán repartidas por el recinto. Los comerciantes que serán los encargados de cuñarlas, pretenden conocer así las opiniones y preferencias de sus clientes, y al mismo tiempo premiar su confianza y asistencia al evento.

A partir de las 19:00 h los 9 puestos participarán con sus tapas originales y realizadas con productos frescos y de la mejor calidad. Una acción más enfocada a poner en valor la importancia de una alimentación basada en la dieta mediterránea y el “Real Food”, la última tendencia en alimentación saludable y sostenible, realizada con materia prima sin procesar, libre de conservantes y colorantes artificiales, como los productos que podemos encontrar en Mercat Sagunt.

El acceso será gratuito y este año como novedad, el MERCATAPA estará precedido por el Taller de Arqueogastronomía “In Vino Veritas” organizado por el Ayuntamiento de Sagunto, que ofrece una conferencia y cata científica sobre producción y consumo de vino en época romana.

Si eres de los que disfruta con una buena tapa, un buen vinito o caña bien fresca y quieres pasar una tarde noche de viernes agradable, MERCATAPA es un plan que no te puedes perder. Toma nota: Viernes 22 de septiembre a Mercat de Sagunt, el evento gastronómico que marca el inicio de la nueva estación por todo lo alto.

Estad atentos a nuestro Facebook, Instagram y página web, os iremos informando de este y otros eventos con los que queremos celebrar contigo el 30 Aniversario de Mercat Sagunt.

Es una iniciativa promovida por la Asociación de Detallistas del Mercado de Sagunto y cuenta con la colaboración de la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Sagunto y la Generalitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad